WordPress Serviceaftale

Hos Grafisk Office kan du få lavet en serviceaftale, hvor du slipper selv for at vedligeholde, holde plugins opdateret etc.

Beskyt din hjemmeside

Ligesom alt andet skal en WordPress hjemmeside også holdes opdateret.

Med en serviceaftale kan du fokusere på dine daglige forretninger og overlade ansvaret for drift og vedligeholdelse af din hjemmeside til os. Du opnår fuld support, der bl.a. dækker over anti-hacking og generel vedligeholdelse af driften på din hjemmeside.

Hvorfor skal min hjemmeside opdateres?

WordPress er verdens mest foretrukne CMS dynamisk system, som også opdateres løbende. Både WordPress versionen og plugins opdateres hele tiden, så de kan kommunikere med hinanden. I en ikke opdateret hjemmeside, kan der være åbne huller. Der kan være hackerangreb mod hjemmesiden, så din hjemmeside ikke fungerer ordentligt eller bliver lukket af din webhotel, indtil hjemmesiden renses.

Det er også vigtigt at vide, hvad og hvornår man skal opdatere, da der nogle gange kan opstå fejl, selvom man har opdateret alt. Man skal kunne finde ud af om forskellige versioner kan kommunikere med hinanden.

Sikkerhedskopiering

Udover det, er det allervigtigste også, at sikkerhedskopiere ens hjemmeside. Det får du også med i en serviceaftale, hvor vi sørger for at sikkerhedskopiere hele din hjemmeside inkl. din database.

Skal du have en stabilt fungerende hjemmeside samt vedligeholdelse, er det en god idé at få lavet en support- & serviceaftale.

Support og serviceaftale

Serviceaftale

199pr. måned
  • ex. moms
  • Opkræves årligt kr. 2.388 ex. moms

DET FÅR DU MED I EN SERVICEAFTALE

AUTOMATISK BACK-UP

Løbende opdatering af plugins og backup af hele hjemmesiden

ANTI-HACKING SERVICE

Afskærmning mod- og udbedring af skadelige hackerangreb

SUPPORT

Fuld support og sparring, hjælp til opdateringer

Skal vi tegne en serviceaftale?

Kontakt os for et uforpligtende møde, så vi kan drøfte jeres forventninger og behov.

KONTAKT OS