Webløsninger

Individuelt tilpassede WordPress hjemmeside eller webshop.

Professionelt udarbejdet webløsninger til mindre og mellemstore virksomheder

Hos Grafisk Office får du skræddersyede hjemmesideløsninger. Vi lægger vægt på at finde løsninger der udspringer af dine behov og som kombineret med vores indsigt og erfaring.

Vi er uddannede som web-udvikler og mediegrafiker med mange års erfaring.

Professionel hjemmeside løsninger

Vær synlig for dine kunder

Ram din målgruppe med øget synlighed og let tilgængelighed

Tekst og billeder til hjemmesiden leveres af kunden.
Pakken inkluderer ikke domænenavn & webhosting.

I forhold til kundens behov kan der oprettes flere sider.

Hvad tilbyder vi dig?

Komplet WordPress pakke

Hos Grafisk Office får du en komplet WordPress pakke som indeholder pagebuilder og nødvendige plugins, som vi anbefaler. 

Tilpasset design

Hos Grafisk Office får du en professionel WordPress hjemmeside med et tilpasset design, der er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov.

Responsivt design

Et responsivt design betyder, at indholdet og designet på din hjemmeside bliver tilpasset og skaleret til skærmens størrelse – på computerskærm, tablet og mobil.

Det er afgørende, at hjemmesiden fungerer godt på alle enheder. En professionel WordPress hjemmeside er normalt responsiv, hvilket betyder, at den tilpasser sig forskellige skærmstørrelser for at levere en optimal brugeroplevelse.

Brugervenlighed

Vi tilbyder brugervenlig WordPress hjemmeside. En hjemmeside afspejler virksomhedsidentiteten og skal være brugervenlig for online besøgende. Brugervenlighed skabes med en god design og overskuelighed, som gør det nemt at navigere rundt på siden. Det vil hjælpe dine kunder med at nå de informationer som de søger efter.

Det indebærer normalt at organisere indholdet i logiske sektioner og sørge for, at brugerne nemt kan finde, hvad de leder efter.

Indholdsstyring

WordPress er kendt for dets brugervenlige indholdsstyringssystem. En professionel WordPress hjemmeside gør det nemt for dig at opdatere og vedligeholde indholdet uden at have avanceret teknisk viden. Bare rolig, vi hjælper dig i gang.

SEO-optimering

SEO-optimering i WordPress handler om at forbedre synligheden og placeringen af din hjemmeside i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google. Vi tilbyder professionel WordPress hjemmeside med SEO-optimering. Dvs. alle dine oprettede sider bliber SEO-optimeret. Din hjemmeside bliver hurtig klar til at blive videreudviklet for at gøre hjemmesiden mere søgemaskineoptimeret.

En hjemmeside kræver tid og planlægning. Vi drøfter din virksomheds behov sammen med dig.

Med en professionel opsat hjemmeside, gør du det nemmere for dine potentielle kunder at henvende sig. Du giver dine kunder mulighed for at læse om dine ydelser og dit firma.

"

Webshop løsning

Vi tilbyder en avanceret webshop pakke. Få et uforpligtende tilbud her.